1udof8nrewisjflikq1zs24n442zee

Rólunk

A Magyarországon egyedülálló, 3 szintes kalandpályát 90 elem teszi teljessé, melynek szerves eleme a szabadság. Saját döntésünk szerint haladhatunk, akár kihagyva a nehezebb elemeket, vagy éppen megismételve a számunkra tetsző szakaszokat.

3

év felett
már használható

90

elemes
kalandpálya

120

fő használhatja
egyszerre

Kristály Torony Kötélpálya

5, 10 és 17 méter magas szintjeivel, a legmodernebb biztonsági technológiával összeállított, közel 1 kilométer hosszú látványos mászó-és kalandpálya vár minden olyan bátor jelentkezőt, akiknek az adrenalin a lételeme. A kötélpályán többféle, opcionális útvonal létezik, ami lehetővé teszi a „kritikus elemek” mellőzését, illetve a különösen izgalmas elemek újra és újra teljesíthetőségét.

Mini Kristály Torony Kötélpálya

A torony lábánál elhelyezkedő Mini Kristály Torony már 3 éves kortól várja a gyerekeket (140 cm alatt), akik önállóan, száz-százalékos biztonság mellett tudják próbára tenni képességeiket különböző akadályokat felsorakoztató pályánkon.

Óriáshinta a szabadesés élményével!

A nem mindennapi kötélpályánk 10 méter magas óriáshintával lett megbolondítva, melyen bátran sikoltozhatnak baráti társaságok és családok egyaránt. Gyerekkori emlékeket felidézve, nagyobb magasságból próbálhatják ki a hintázást, két személy egyszerre, egy menet alkalmával. Mindenkinek biztosítjuk az őszinte sikolyt, és a szabadesés élményét!

Íjászat

Az íjászat iránt elkötelezettek kamatoztathatják a tudásukat Kristály Torony közvetlen közelében elhelyezkedő speciális területen, illetve lehetőség nyílik azok számára is, akik eddig még nem próbálták! Animátoraink rövid bemutatója után vendégeinken a sor!

Műfüves szabadtéri labdarugó pálya

Időjárástól független használatot, örökzöld környezetet és egy színvonalas állandó minőséget kínál. A pálya két oldalán 2 méter magas kerítés került kiépítésre, a kapu mögötti részein 4 méter magas labdafogó háló került felállításra. A pálya teljesen körbekerített, magyar hivatalos kispályás labdarúgó mérkőzésekre alkalmas. Várjuk amatőr csapatok, diákcsoportok, baráti társaságok jelentkezését egész évben.

Online Jegyvásárlás

Tölts el nálunk egy felejthetetlen napot szeretteiddel vagy munkatársaiddal. Tekintsd át gyorsan és könnyedén belépőjegyeinket! Kerüld el a sorban állást a pénztárnál! Vásárold meg előre online, biztonságosan jegyedet!

Óriáshinta és biciklizés a magasban

Ilyen és ehhez hasonló izgalmak várnak ránk a Kristály Torony 17 méter magas mászópályáján, amely több mint egy kilométer hosszan kanyarog a levegőben.

Rendezvény helyszín

Legyen szó csapatépítésről, konferenciáról, üzleti találkozóról, leánybúcsúról vagy csak egy pihentető wellnesshétvégéről, amit extrém élménnyel akarnak gazdagítani Kristály Tornyunk rendelkezésükre áll.

Céges csapatépítő és vezetői készségfejlesztő kalandtréningek alkalmával, alacsony- és magas kötélkerti elemekkel kiegészítve, látványos, pozitív eredmények érhetők el. A kötélpályán többféle, opcionális útvonal létezik, ami lehetővé teszi a „kritikus elemek” mellőzését, illetve a különösen izgalmas elemek újra és újra teljesíthetőségét – ez óriási előny a klasszikus kötélpályákkal szemben. Tapasztalati tanulás során a szereplők a megoldást nem külső személytől, vagy a trénertől kapják, hanem saját maguk tapasztalatai és próbálkozásaik feldolgozásából jutnak új ismeretekhez magukról és a társaikról, ezáltal formálódik a személyes kapcsolatuk egymás Irányába

Ha sportnap, akkor irány a Kristály Torony! Lehetőségek tárháza várja az idelátogatókat, ha a mozgásról van szó. A 3 szintes, 17 méter magas kalandpálya 90 eleme felhőtlen kikapcsolódást nyújt a mozogni vágyóknak, miközben frenetikus élményekkel gazdagodnak. A kötélpálya mellett hódolhatunk a falmászás szenvedélyének, vagy akár az óriáshinta adta szabadságérzetnek. A műfüves futballpályán izgalmas focimeccseket tarthatunk, ami remek közösségépítő erővel bír minden eseményen. Az extrém sportok és a labdajáték mellett a nagy füves területen lehetőség van íjászatra, akadályversenyekre vagy akár ütős labdajátékokra.

Kültéri rendezvényhelyszínként minden lehetőségünk megvan arra, hogy minél különlegesebb és sokszínűbb rendezvényt tudjunk tartani. A Kalandpark egészen márciustól október végéig remek helyszínként szolgál egyedi események megtartására, ahol egy igazán különleges atmoszféra várja az idelátogatókat. A nagy és változatos környezetnek köszönhetően megtarthatóak izgalmas termékbemutatók, workshopok, vagy akár sportrendezvények is. A füves területen lehetőség van rendezvény sátrak felállítására, továbbá bódék és pavilonok telepítésére is, mellyel még sokszínűbbé tudjuk tenni rendezvényünk helyszínét.