1udof8nrewisjflikq1zs24n442zee

Online Jegyvásárlás

Az árakért, jegyvásárlásért kattintson az attrakciók képére!

Hibás/téves jegy vásárlása esetén a jegy módosításra nincs lehetőség, ezért kérjük, mielőtt véglegesítené vásárlását figyelmesen tekintse át a Kosárba helyezett termék(ek)et.

Kristály Torony Kötélpálya

A kötélpályán többféle, opcionális útvonal létezik, ami lehetővé teszi a „kritikus elemek” mellőzését, illetve a különösen izgalmas elemek újra és újra teljesíthetőségét – ez óriási előny a klasszikus kötélpályákkal szemben.

140 cm magasság felett használható!

A Kalandpark igénybevételének feltétele a zárt cipő! Kényelmes, sportos ruházat ajánlott.

Megértésüket köszönjük!

Kristály Torony Kötélpálya belépőjegyek

Mini Kristály Torony Kötélpálya

A torony lábánál elhelyezkedő Mini Kristály Torony már 3 éves kortól várja a gyerekeket, akik önállóan, száz-százalékos biztonság mellett tudják próbára tenni képességeiket.

3 éves kortól, 140 cm magasság alatt használható!

A Kalandpark igénybevételének feltétele a zárt cipő! Kényelmes, sportos ruházat ajánlott.

Megértésüket köszönjük!

Mini kötélpálya/db/fő belépőjegy

Íjászat

Az íjászat iránt elkötelezettek kamatoztathatják a tudásukat, illetve lehetőség nyílik azok számára is, akik eddig még nem próbálták! Animátoraink rövid bemutatója után vendégeinken a sor!

Íjászat/db/fő belépőjegy

Óriás hinta – A bátrak hintája

Gyerekkori emlékeket felidézve, nagyobb magasságból próbálhatják ki a hintázást, két személy egyszerre, egy menet alkalmával. Mindenkinek biztosítjuk az őszinte sikolyt, és a szabadesés élményét!

Óriáshinta/db/fő belépőjegy

Műfüves szabadtéri focipálya

Időjárástól független használatot, örökzöld környezetet és egy színvonalas állandó minőséget kínál. A pálya két oldalán 2 méter magas kerítés került kiépítésre, a kapu mögötti részein 4 méter magas labdafogó háló került felállításra. A pálya teljesen körbekerített, magyar hivatalos kispályás labdarúgó mérkőzésekre alkalmas. Várjuk amatőr csapatok, diákcsoportok, baráti társaságok jelentkezését egész évben. Pályabérlés: 5 750 Ft óra/csapat

Műfüves focipálya bérlés

Foglalj időpontot! Töltsd ki űrlapunkat, és érdeklődj a szabad időpontok felől!

Tekintsd meg aktuális eseményeinket!